27-06-2013    

Tommy naar de kapper

Hoi Loes het was wel een vermoeiend gebeuren maar Tommy is vooral liggend weer getrimd en ziet er weer kalig uit.  Hij wou in de regen geeneens naar buiten haha is wat frisjes op zijn huid.

Tijdens het  knippen stond Tommy keurig maar tijdens het scheren ging Tommy lekker liggen, alleen tijdens het fohnen begon hij een beetje onrustig te piepen en wil dan naar mij toe. De man van de trimster heeft Tommy en bad gezet en zei dat Tommy een stuk rustiger was in bad, normaal verzet hij zich daar nog wel eens tegen. Al met al heeft Tommy toch weer een mooi strak zomerpakkie!!

Hier de foto’s van Tommy in zijn strakke pakkie

Groetjes van Tommy en Mirjam

Hier op de foto's heeft Tommy zijn winterpakkie nog aan....


Hier heeft Tommy zijn zomerpakkie aan!

Hoi Tommy,

Menn
wat zie jij er strak uit zeg, dit is echt een zomerpak!!
Ik ben zo blij dat je epilepsie  aanvallen een beetje weg blijven joh. Weet je Tommy, als mijn vrouwtje een foto van jou ziet zegt ze steeds..... wat is het toch een lieverd! Mijn vrouwtje is gek op boeffies en andere hondjes als het aan haar lag was ons huisje vol met allemaal dieren.

Ja ik moet van de week ook weer de trimtafel op ppff krijg ook een V.I.P. behandeling, maar dan van mijn vrouwtje..moet er nog maar niet teveel aan denken, want dat wordt zeker weer een lange middag, van staan, knippen, scheren, oortjes, oogjes en voetjes verzorgen..ppffff maar krijg ook wel veel kroeltjes en keokjes  tenminste als ik braaf blijft staan hahaha

Dag Tommy groetjes aan je vrouwtje Mirjam en je baasje

Ferme poot van mij

Xero

Met dank aan: Tommy en zijn vrouwtje Mirjam
Datum: 27-06-2013