11-06-2013    

Mijn eerste vakantie
Op 24 mei 2013 ging ik (Boef) voor het eerst op vakantie. Het was al de vierde keer dat mijn baasjes naar Winterswijk op vakantie gingen. Daar zijn veel huisjes, die allemaal omheind zijn met een hekwerk, zodat ik niet uit de tuin kan ontsnappen .

Maar het was wel een hele grote tuin, zodat ik er lekker kon rennen en spelen, hoi, hoi, hoi. Ik moest even wennen aan het vakantie huisje, nu ik net gewend ben aan mijn nieuwe huis en nieuwe baasjes, sinds 6 weken. Ik ben nu al 13 weken en dan al op vakantie, dat is lol maken, hi, hi, hi.

Maar toch ben ik hier op vakantie snel gewend , lekker in de tuin spelen, hi, hi, en lekker op een bot kauwen.
Soms pakte ik een dennenappel, maar dat vonden mijn baasjes niet goed. “s Ochtends ging ik lekker vroeg met mijn baasje wandelen in het bos. Vaak liepen we dan in de ochtend nevel, als er geen of weinig wind was. Op het pad waar ik liep zaten dan veel vogeltjes , maar als ik er aan kwam vlogen ze snel weg. Dat vond ik toch wel raar, maar ik maakte zo klein als ik ben, dus toch wel indruk op hen, ha, ha, ha.

En wat waren die maisvelden en die grasvelden groot. Ik kwam er nauwelijks bovenuit, als ik ging liggen moest mijn baasje roepen om te zien waar ik in het veld was, dat was een leuk spelletje. Ha, ha, ha.

 Ook roken de geurtjes en spoortjes ’s morgens nog zo lekker. Onderweg hadden ook de “Hooglanders””, de koeien en de kalfjes veel aandacht voor mij en ik ook voor hun, maar ik mocht van mijn baasje de wei niet in. Na de wandeling lekker eten en dan slapen, zzzzzzzz. Mijn jonge leven is wel erg goed begonnen.

Ik vind het geweldig om op vakantie te zijn, jammer dat er een eind aan kwam. Maar nu ben ik weer fijn in mijn eigen huisje en nu vooral lekker uitrusten van de vakantie, hi, hi, en lekker veel slapen, zzzzzzzzzz.

BOEF (van de Boefjespolder) en een knuffel voor al mijn hondenvriendjes.
 

Met dank aan: Boef en zijn baasjes Tom en Renee
Datum: 11-06-2013