04-05-2013    

Hallo Xero

Onze vrouwtjes hadden weer afgesproken om te gaan wandelen Om 10 uur hadden ze afgesproken. Dus Sammy, Arie en Jenny stonden al netjes te wachten op Pay Go en Cunwa.

Vol spanning keken wij uit waar wij naar toe zouden gaan. En het werd de Soesterduinen het was prachtig weer dus wij waren dolblij niet te warm maar heerlijk wandelweer. Op de vlakte is het zo groot en er zijn.........

zoveel prachtige plekjes. Voor tuttie Sammy hebben wij de wandeling niet al te lang gemaakt dus gingen wij aldoor op zo’n mooi plekje zitten. Daar mochten wij lekker spelen en Annemieke kon dan mooie foto’s maken.

Na een poosje gingen wij weer verkassen naar een ander plekje. Daar werden de tassen neergezet en daar hoefde wij niet op de letten dat deed Cunwa wel. Die kan dat als geen ander. Want......................

op lekkere koekjes...........

 moet je natuurlijk wel goed op letten. Sammy had het helemaal naar naar zin en hield alles goed in de gaten. Arie en Jenny vonden het heerlijk om met hun balletje en knuffel te spelen. Pay Go liep een beetje te snuffelen en had het ook reuze naar zijn zin. Na enkele uren heerlijk te hebben genoten zijn wij rustig terug gelopen naar de auto. Wij kwamen door het bos waar verschillende boomstammen lagen. Daar hebben wij met z’n allen overheen gesprongen.

kom op jongens daar gaan we......en van je één..........

twee......................

drie.................ennnn.......

vierrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 En Jenny ging ook nog een keertje prachtig poseren voor haar vrouwtje.

Aangekomen bij de auto hebben wij natuurlijk nog wat gedronken en daarna zijn wij weer naar huis gegaan. Hopelijk gaan wij snel weer een keertje wandelen met elkaar.

Hieronder staan nog meer foto's van ons, zodat je kan zien Xero hoeveel plezier wij hebben gehad met elkaar.

 Doegggg Xero een dikke lebber van Sammy, Arie, Pay Go, Jenny en Cunwa
 


DE HOOFDSPELERS

LEKKER SPELEN


Tot de volgende keer...groetjes Pay-Go, Cunwa, Jenny, Sammy en Arie

Met dank aan: Sammy, Arie, Jenny, Pay-Go en Cunwa en hun vrouwtjes Annemiek en Corry
Website: sjakiesammy.come2me.nl
Datum: 04-05-2013