09-04-2013    


Op 1e Paasdag naar het Braakman Bos.


Op 1e paasdag lag ik lekker in mijn mandje te kroelen toen ik opeens de baasjes heel zachtjes hoorde zeggen…zullen we naar het bos…. Kijk daar gaan mijn ogen van open hoor en mijn beentjes denken YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS we gaan aan de wandel en dan bedoel ik niet ons gewone rondje nee…we gaan naar het Braakmanbos… jippieeee.
De borstel werd gepakt..ik denk nee he…. Maar gelukkig het was voor een kleine kambeurt want ja ik moet er wel goed uitzien natuurlijk je weet maar nooitttttt wie je tegen komt in het bos. Het kleed werd achter in de auto gelegd en ik daarboven opgezet en zo vertrokken we voor een ritje van ruim een half uurtje naar het bos.

Toen de auto stil stond sprong ik uit de auto joh wat vond ik dit supergaaf, ging heel ff uit me dakkie,

 maar omdat honden in dit bos aan de riem moeten zei vrouwtje (en daar is vrouwtje nogal erg streng in) Xero moet aan de riem hoor dus zei baassie kom Xero je moet even aan de riem, gelukkig is dit een uitschuifriem van 7 meter kon dus best nog wel even lekker lopen.

Maar na zo’n kwartiertje zegt vrouwtje ach weet je Ruben laat Xero maar lekker los lopen, Xero gaat toch niet van het pad af…dus mijn riem werd losgemaakt JIPPIEEEEEEEE

 u begrijpt dat ik gelijk even een flinke spurt nam, dat zelfs de baasjes om mij lachen moesten want meestal ben ik heel beheerst en loop gewoon lekker te snuffelen maar dit keer kon ik niet anders dan lekker ff gek doen hahaha

Zo hebben wij met de paasdagen heerlijke boswandelingen gemaakt, zelfs de zon werd vrolijk van mij want die kwam soms ook nog even om een hoekje kijken. Ook heb ik nog een boshut gevonden, tja en daar moest ik natuurlijk even in gaan liggen want ja u begrijpt een bouvier moet van alles meemeken in zijn leven niet dan?!! Genoeg gepraat euhh geschreven hihi … ik ga u nu de bos foto’s laten zien.

Gaat u mee?

Tja  af en toe moet ik wel even kijken of mijn baasjes wel doorlopen hoor

zag ik daar een pad?

Vrouwtje dacht dat ik er overheen zou springen...nou dacht het niet he!! Je kan er ook....

gewoon omheen lopen hoor!! had ik er ff tuk hihi

en na even wat gesnuffeld te hebben, vond ik een mooi watertje, maar mocht...............

 van vrouwtje niet uit de sloot drinken...heb ik dat!

op de terugweg vond ik een echte boshut...gaaf he!!

op weg naar de auto waar ik lekker wat..........

te drinken kreeg van mijn baassie....eneuhhh ik hoor bij de....

de leggende euhh sorry liggende drinkers  hihihi en zo werd het tijd om.....

weer in de auto te stappen en naar huis te gaan....EN THUIS... ben ik lekker in mijn.....

mandje gaan slapen zzzzzzzzzzzzzzzzzsnurkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Ziejuuu tot de volgende keer

XXXX Xero

Datum: 09-04-2013