24-02-2013    

Bedankt Men van Keulen

Omdat ik mijn nieuwe baan erg serieus neem en met veel enthousiasme doe werd mij enige weken geleden gevraagd of ik niet eens wat vaker wil komen opdraven. De bewoners en het personeel van de instelling zijn erg tevreden over me en vragen elke keer aan mijn vrouwtje als ze op bezoek gaat wanneer ik weer dienst heb, want ze vinden het reuze gezellig als ik er ben.  Dat wil ik natuurlijk wel, want meer uren draaien betekend ook meer knuffels met als bonus de een heleboel lekkere kluifjes. Er komen steeds meer mensen naar de recreatiezaal toe als ik er ben, ze willen allemaal een glimp van mij opvangen en een dikke knuffel hebben.

Poten geven doe ik niet,want daar is geen beginnen aan, dat hou ik na drie keer wel voor gezien. Ik ga voor de mensen zitten en zet mijn allerliefste snuitje op en laat verder alles over me heen komen, zo gaan we stoel voor stoel langs. Er was zondag zelfs een klein opstootje in de bejaardensoos omdat er een dame niet haar beurt wilde afwachten en dat pikten de andere mensen niet.

De afgelopen week heb ik weer wat extra uren gedraaid en zoals ik al eerder vertelde werd ik goed beloond, maar wat is nu het geval ,er stond deze keer geen grote doos kluiven op tafel,maar een klein tupperware bakkie .Niet alleen op het formaat van de kluiven ,maar ook op de inhoud is fors bezuinigd ,ik moet het nu doen met van die ienimienie brokjes die ik sinds kort ook in mijn etensbak vindt en dat is een beste domper.

Xero ,nu komt ze ineens met een heel vreemd verhaal aanzetten over struvieten, dat is een soort planetenstelsel wat in mijn blaas zou zitten en wat opgelost moet worden, geloof jij dat?
Ik sta nu dus op rantsoen en mag alleen de brokjes van RC Urinary S/O eten en een ingeblikte kleffe hap van hetzelfde merk. Ik ben helemaal niet kieskeurig, maar dit zet je een hardwerkende bouvier toch niet voor? En alsof het nog niet erg genoeg is verstopt ze in die kleffe massa ook nog wat medicijnen, die kreeg ik voorheen altijd in een lekker stuk worst.

Volgens mijn vrouwtje moet iedereen bezuinigen, leuk dat ze zoveel kranten lees en zich ergert aan het gegraai van de heer van Keulen en andere managers, maar ik word er wel de dupe van.  Ik ga de mensen daar niet teleurstellen en neem genoegen met een kleinere bonus,daar zouden veel bestuurders nog eens een voorbeeld aan kunnen nemen.

Babs
 

Met dank aan: Babs en haar vrouwtje Hanneke
Website: www.zavage.nl
Datum: 24-02-2013