17-02-2013    

Hallo ik ben Yentel

Ik ben een bouvier van inmiddels 13 jaar oud, dat heeft het vrouwtje mijn verteld. Op een avond na de laatste wandeling lag ik al lekker te doezelen, wanneer ik gerommel hoor in de huis kamer, maar het trok niet mijn aandacht, anders zou Esra mijn vriendinnetje wel blaffen als er iets was en die bleef stil dus sliep ik lekker verder. Toen ik de volgende dag waker werd voor de wandeling en de huis kamer in kwam wist ik niet wat er was…. ooooooo allemaal ballen aan een draadje met punt dingetjes .

Het vrouwtje klapte en zong een liedje ….lang zal ze leven… waarop Esra hard blafte, ikke snapten er niets van, toen begon het vrouwtje te vertellen dat we een groot feestje gingen vieren het was een bijzondere omdat ikke jarig was en ze trots was dat ik 13 jaar was geworden. Na ons ochtend wandeling en lekkere bak eten begon het feestje, we kregen mutsjes op en moest gaan liggen tussen de ballen dacht ik.

het waren geen ballen maar ballonnen, ik vond ze een beetje eng want deze konden hard knallen waar ik bang voor ben, ik bleef maar stil liggen.

en Esra moest daar ook tussen gaan liggen.  Esra was niet bang voor die ballonnen die vond het wel leuk en ging er ook mee spelen . Na dit avontuur kwam het vrouwtje met een doos. kijk eens zei ze... voor jou gemaakt!

en weer kregen wij een mutsje op.

Het zag er wel lekker uit hmmmmm dat lust ik wel en staken ons neusje er stiekem eventjes in.

We mochten allebei een stukje oppeuzelen mmmmmmmmmm dat was lekker,
toen kreeg ik kadootjes, uitpakken maar

lekkers en een gek plankje ik heb al zoveel beertjes en vaak moe om er mee te spelen.

het vrouwtje zegt koekjes zoeken want dat vind ik wel erg leuk...koekjes zoeken maar hoe?
Ik wist het,  samen met Esra.... je gooit het gewoon om en daar liggen je koekjes jammie!
Van dit alles en een drukke dag, was ik wel er moe geworden...dan ook lekker slapen.
Hoop dat jullie mijn verjaardag verhaaltje leuk vonden.

Knuffies en pootjes
 

Met dank aan: Yentel en haar vrouwtje Riekie
Datum: 17-02-2013