17-02-2013    

Hallo allemaal, even wat vertellen over mijn e-mail vriendje Tommy.

Mijn vriendje heeft het zwaar, hij heeft erg veel last van zijn epelepsie en ondanks zijn medicatie komen de aanvallen steeds sneller terug. Zijn baasjes doen alles voor hem om zijn leventje heel gezellig te maken en zorgen supergoed voor hem, alles hebben ze voor hem over. Toen wij van de week een e-mail kregen dat Tommy weer een aanval had gehad en  zijn medicijnen weer verhoogd moesten worden en dat terwijl Tommy bijna aan het max  zit...poehee daar waren vrouwtje en ik wel heel erg van geschrokken.

 Zijn vrouwtje had een paar mooie foto's van Tommy opgestuurd en om Tommy een beetje op te vrolijken hebben ikke en mijn vrouwtje gevraagd of we Tommy zijn foto's op onze site mochten zetten... zo'n lieve pechvogel verdiend wel eens om in het zonnetje gezet te worden niet dan!!

Als u Tommy ook sterkte wilt wensen of iets liefs tegen hem wilt mailen, dan kan dat hoor....stuur de e-mail maar naar mijn vrouwtje loes@castelein.info dan sturen wij de berichtjes wel door naar Tommy.

He grote lieve e-mailvriend heel veel sterkte en ik duim dat je aanvallen  langer weg mogen blijven, het liefst helemaal weg mogen blijven.

Je krijgt een hele dikke knuffel van mijn vrouwtje en ja wij mannen onder elkaar geven elkaar gewoon een ferme poot. Dag Tommy tot e-mails maar weer.

Xero
 


Met dank aan: Tommy en zijn vrouwtje Mirjam
Datum: 17-02-2013