13-03-2011    

Daar ben ik weer 

Hoi allemaal,
het is weer even geleden dat ik heb geschreven maar er gebeurd nu zoveel in huis dus ik ga maar weer eens vertellen. Eerst even dit, ongeveer 2 weekjes geleden ben ik toch ziek geweest. Eerst kreeg ik 's middags pijn in mijn buik. 't vrouwtje zette mijn brokjes neer, nou die hoefde ik niet hoor. Toen maar even poepen want ik had echt krampjes, en toen moest ik weer poepen en toen nou je geloofd het niet heb ik nog nooit gehad, kwamen alle brokjes weer in mijn mond dus heb ik ze maar op het kleed gespuugd. Vrouwtje alles opgeruimd, en ja hoor weer allemaal brokjes, en weer, er kwam geen eind aan en ik voelde me knap beroerd. Elke keer maar weer. Toen zijn we in de auto gegaan en hup naar de dokter. Heeft aan mijn buik gevoeld, en ding in mijn kontje geduwd, naar mijn hartje geluisterd en ja hoor ik dacht het wel hup weer zo'n naald in mijn velletje. Deed wel zeer hoor, moest even huilen. Maar ik moet zeggen het hielp wel heb toen gelukkig niet meer gespuugd. Nog wel een keertje gepoept , heeeeeel erg dun en stinken joh niet normaal.
De volgende dag, ik verging van de honger kreeg ik steeds een klein beetje vlees van het vrouwtje, NOU IN EEN WOORD HHEEEEERLIJK. Pilletjes kreeg ik ook nog een paar daagjes. En elke dag vlees he, en brood. Maar ik had zo'n verschrikkelijke honger kon de hele dag wel eten. Na een paar dagen weer in de auto, en ja hoor weer een prikje gehad, maar nu niet omdat ik ziek was, maar om te zorgen dat ik niet ziek wordt. De dokter spot ook nog iets in mijn neus, was niet lekker hoor. Maar nu dat eten he, elke dag vlees met lekker bruin brood jammie jammie. Nu heb ik ook niet meer zo'n honger. Maar als dat eten er aan komt dan is het echt van aanvalluh. Zo leeg die bak. Oja en plassen en poepen in huis, dat doe ik haast niet meer hoor. Een heel enkel keertje, maar dan heeft het vrouwtje niet begrepen dat ik naar buiten wil, denkt ze dat ik wil spelen. Weet je wat ik ook geleerd heb van het vrouwtje een

HI Five, nou ik heb het door hoor zij doet haar hand voor me en ik mijn poot ertegen aan.

Ik probeer nu ook elke keer als ze koffie drinken om lekker uit dat kopje te drinken. Koffie heerlijk joh,

Zaterdag zijn we naar mijn vriendje Jackie geweest. Nou eerst was hij steeds boos op me, grommen naar me maar daar trek ik me niets van aan. Denkt zeker dat ik bang van hem ben, nou echt niet ben toch al groter als hij.
Toen we later saampjes op de bank zaten ben k steeds een stukje dichterbij hem gaan zitten en heb ik met mijn pootje over zijn kop geaaid en ja toen was ik geloof ik wel zijn vriendinnetje.

Zondag zijn we weer naar die club geweest met al die honden. Tjonge jongen wat zijn ze allemaal groot, zou ik ook zo groot worden.
Lekker gespeeld met mijn vriendinnetje femke wat een leuke meid is dat. Mag gewoon boven op haar staan en ze wordt nooit boos.Maar na een tijdje zijn we weer naar huis gegaan, als ik het goed heb gehoord ga ik 10 januari mee doen met cursus dus dat zal nog wel wat worden.


Maar goed nu is het dus woensdag en wat doen ze ja je raad het al een boom in huis. Eerst heeft het vrouwtje samen met Claudia allemaal dingen in de kamer gezet, waaronder een kerstman , die staat op de vensterbank en die heb ik toch mooi even te pakken gehad van de week, mocht natuurlijk weer niet. En nu staat er dus een boom in huis. Ben benieuwd wat ze daar nu weer mee gaan doen. Er liggen wel allemaal dingetjes op de bank die gaat ze er denk ik in hangen. Zeggen ze wel eens tegen mij dat ik gek ben maar ze kunnen er zelf ook wat van hoor. Nou dat was het weer , ga weer even lekker op mijn nieuwe botje kauwen. De groetjes van mij en tot de volgende keer.

 

Met dank aan: Blossom en haar vrouwtje Marja
Datum: 13-03-2011