03-02-2013    

Hallo Xero,

Je hebt me gevraagd voor een verhaaltje te schrijven voor op je prikbord, dit doe ik met alle plezier! Dussss bij deze:

Ik ben Daphne (of zoals mijn vrouwtje me noemt daffy) van de Boefjespolder. Ik ben geboren op 4 april 2011. In de zomer van 2012 hebben mijn eerste baasjes een hele zware beslissing moeten nemen wat ten goede van mij kwam. Ze vonden dat ik meer aandacht en tijd verdienden en nodig had dan dat zij me konden geven. Daarom hebben ze besloten om mij naar Charon en Stephan in limburg te laten gaan, nadat ik er een weekendje heb gelogeerd. Ze waren ontzettend blij dat ik daar terecht kon omdat ze wisten dat ik daar alle liefde en aandacht zou krijgen die ik nodig heb.

Mijn nieuw bazinnetje Charon is van thuis uit opgegroeid met 2 bouviers ook afkomstig van de boefjespolder, Joy (zusje van mijn mama) en Dodge (een oom van mij).

Mijn nieuw vrouwtje is regelmatig in Rotterdam op kraamvisite geweest en heeft mij toen der tijd al voor de eerste keer geknuffeld. Gek hé, hoe het allemaal kan lopen!
Hier in limburg heb ik een heel leuk thuis met een grote tuin waar ik regelmatig in te vinden ben. Al is het om te rennen of...........................

om mijn baasje Stephan te helpen met klussen en tuinieren. Ofja beter gezegd: in de weg liggen hihi..

Zoals jullie weten zijn er in Limburg veel heuvels die ik regelmatig mag beklimmen. Tegenover mijn huisje ligt een hele grote vijver met een klein bosje erbij, en hier ben ik dagelijks te vinden. Ik heb hier inmiddels al heel veel vriendjes gemaakt. Het kleine bosje is mijn favoriete plekje omdat ik hier helemaal uit mijn bol kan gaan met mijn balletje.

Een tijdje terug hebben mijn baasjes mij meegenomen naar Zeeland, wat heb ik hier ontzettend genoten! Baasjes, hier wil ik best nog een keertje naar terug hoor..
Zo en nu ga ik me verder voorbereiden op de carnaval, volgens mijn baasjes moet dit een super geweldig feest zijn. Dus bij deze: 3x Alaaf! Ps. Wat dit betekenen mag, geen idee, zal wel zoiets zijn als High Five..

Dikke knuffel van Daphne en de groetjes van Stephan en Charon.

 

Met dank aan: Daphne en haar baasjes Charon en Stephan
Datum: 03-02-2013