09-12-2012    

Hoi allemaal
De kerstdagen komen er weer aan, dus leek het mijn vrouwtje een leuk idee om ook voor mij kerstmenu te maken. Zelf zitten de baasjes altijd lekker te eten  met de feestdagen dus wilde ze mij dit keer ook even verwennen met een lekker menuutje. Kijk dat is nooit weg natuurlijk!! Voor lekker eten ben ik altijd wakker hihihi. Nadat vrouwtje de boodschappen gedaan had is ze gelijk gestart met het bereiden van mijn kerstmenu, ik dacht zodan nu al??? Ja zei vrouwtje, want lieve Xero je moet dit even voorproeven, dan  weet ik of je het lekker genoeg vindt...tja wat doe je dan he als bouvier zijnde...... nou dat zal ik u vertellen..... ik heb mijn stropdas omgedaan en ben keurig zitten wachten wat er zoals in mijn etensbak zou verschijnen!! Het rook zo lekker dat mijn neus van\zelf even de lucht in ging om die heerlijke geuren op te snuiven. 

Vrouwtje ging met potten en pannen aan de gang en voordat ik het in de gaten had kwam het eerste gerechtje al in mijn etensbakje terecht. Kan u wel vertellen dat mijn neus niet gelogen had... dit smaakte goedddd!!!! En  zo volgde er nog 3 gangen. Ik kan u wel vertellen dat ik lekker heb zitten smullen en alles keurig heb opgegeten.

Ik kreeg een idee en dacht ik zet mijn menu op de kaart zodat de baasjes van mijn hondenvriendjes misschien het ook wel een leuk idee vinden om hun hondenvriend(dinnetje) met de kerst te verassen, euhh ikke heb alles   voorgeproefd eneuhh het is superrrr lekker!!

Fijne feestdagen en eet smakelijk  XXXX  Xero
   

 


Benodigdheden:
 
Voorgerecht:
Een stukje kipfile
Bouillon van een kippebouillonblokje

Het Tussengerecht:
Een heerlijke hondentartaar
2 plakjes mager spek

Het Hoofdgerecht:
250 gram runderhart
Een kopje Pasta
Nog een paar stukjes kip die u over heeft gehouden van de soep.
Een bundeltje haricoverts met daar omheen 2 plakjes spek

Nagerecht:
1 bekertje HondenYoghurt. De yoghurt heb ik een beetje versierd met hele kleine stukjes appel.  

Datum: 09-12-2012