11-11-2012    

Kerel is op zoek naar een nieuw baasje!

We zaten afgelopen op Facebook op de chat met het dierenasiel Oost-Twente in Oldenzaal. Zo leuk, om te chatten met de medewerkers! Kun je meteen wat doorvragen en krijg je meteen alle benodigde informatie. Dat werkt heel makkelijk en het is nog wel gezellig ook!

Bij hen is Kerel aangemeld, een kruising bouvier / Ierse wolfshond(??), die groots is qua lijf maar ook qua karakter. Het is werkelijk een schat van een hond … zijn geschiedenis is niet best. Toen hij in het asiel aan kwam, woog hij, met zijn 68 cm schofthoogte, 16 kg schoon aan de haak. De medewerkers van het asiel hebben hem met heel veel goede zorgen omringd en inmiddels laat hij 26 kg zien op de weegschaal. Geweldig!

Maar de geschiedenis van Kerel doet er eigenlijk niet (meer) toe. Kerel is een fantastische vent die een fantastisch leven verdient. Bij mensen die vol overtuiging voor deze knappe man kiezen, en hem als maatje aan hun leven willen toevoegen. Geen medelijden, want het is niet nodig en bovendien heeft Kerel daar helemaal niks aan.

Waar Kerel wel behoefte aan heeft is kameraadschap, liefde, beweging, goede verzorging. En daarnaast duidelijke, eerlijke en consequente leiding. Want Kerel is waarschijnlijk niet heel veel gewend. Of hij zindelijk is, beloven we ook maar niet. In de kennel in het asiel is hij in ieder geval niet zindelijk. Maar: Kerel is van goede wil en met een beetje overtuiging, consequent en doortastend zijn heb je hem dat zo geleerd.

Kerel zal niet gebaat zijn bij alleen vertroetelen. Een hond als Kerel wil heel graag houvast en weten waar hij aan toe is. Hij wil een baas waar hij op kan bouwen en vertrouwen. Dus een baas die zijn grenzen duidelijk stelt en dat Kerel ook kan bij brengen, zou geweldig zijn voor hem.

Wie kan grenzen stellen, is duidelijk en consequent, en op zoek naar een heel trouwe en loyale maat? Jij? Meld je dan heel snel bij:
Dierenasiel Oost Twente
Boerskottenlaan 33
7574 VB, Oldenzaal
Tel: 0541-516659


OPENINGSTIJDEN

Maandag: 13.00-15.00
Dinsdag: GESLOTEN
Woensdag: 13.00-15.00
Donderdag: 13.00-15.00
Vrijdag: 13:00-15:00
Zaterdag: 12.00-14.00

Zondag: GESLOTEN
Feestdagen: GESLOTEN

Met dank aan: Ylona van BouvierBemiddeling
Website: www.bouvierbemiddeling.nl
Datum: 11-11-2012