01-10-2012    

VAKANTIE!!!!

Xero vroeg ons of wij nog een leuke vakantie foto in konden sturen voor zijn website…. Nou voor onze grote vriend doen we dat natuurlijk hè…

Vakantie betekend voor ons niet altijd ver reizen hoor….nee vakantie betekend voor ons dat de baasjes lekker de hele dag bij ons zijn en voor ons maakt het geen bal uit waar dat is. Als eerste worden we in ieder geval niet ’s morgens al om 6.15 door het wekkertje gewekt want nee…. Ook wij vinden dat niet leuk…. Wij zijn best wel een stelletje slaapkoppen hoor. We vinden het heel gezellig als ze samen uitgebreid gaan ontbijten, dan plannen maken voor een leuke wandeling of iets in die geest…… Maar ook een dagje luieren in de zon is ons in het geheel niet vreemd. Deze zomer moesten wij wel ons vrouwtje een weekje missen, zij was met oma een weekje op vakantie naar Zwitserland op familie bezoek. Maar toen ze terug kwam heeft ze ons beloofd dat wij de volgende keer mee mogen….… ok… dan is het goed !!

In onze vakantie hoort ook altijd een dagje Noordwijk aan Zee…….

En dat er wat loos is merken wij al ’s morgens vroeg…. Het strandtentje wordt ingepakt, de waterflesjes worden gevuld, er gaat een portie brokken mee voor ons, handdoekjes, rugzakjes etc…. tja daaraan weten wij wat er gaat gebeuren. Zodra we aankomen zijn we helemaal door het dolle heen en duiken we de zee in als ware nimfen. Dit keer was het helemaal leuk want ons vrouwtje ging mee de zee in…. Joh geweldig vonden we dat … Zandor kon ineens zwemmen als de beste……. Wel is hij zo dom om elke keer weer te proberen om de zee leeg te drinken, dat moet hij dan ook elke keer weer bezuren…. Plassen plassen plassen en oh… wat er achter uit komt lijkt ook wel water…… na ja….. we hebben menig parkeerplaats gezien op de weg terug maar daar hadden we dan wel weer een geweldige dag voor gehad ! Reza voelt zich net een ster uit BAYWATCH… het rode badpak daargelaten… ze houdt de boel goed in de gaten……


Zandor is net een mol.…… hij graaft kuilen van hier tot Tokio en

probeert ondergrondse gangen te maken… Maakt niet uit of baasje-vrouwtje erachter ligt met haar handdoekje…. En daarna lekker slapen….

Tegen de avond hebben we onze vriend Goya nog ontmoet en daar hebben we nog heerlijk weer mee gewandeld en gedold….. nou joh…. Wat een topdag wederom !!!!
Wij verheugen ons alweer op de volgende keer, maar dan moet het wel weer mooi weer zijn natuurlijk en dat zal nog wel even weer een paar maandjes duren.

Met dank aan: Reza, Zandor en hun vrouwtje Jantina
Datum: 01-10-2012