25-08-2012    

Rodan viert voor de 1e keer vakantie in het pension

Tja, de mini-baasjes vonden het niet leuk, maar uiteindelijk hebben de andere bazen het voor het zeggen. Ik, Rodan, mocht dit jaar niet mee op vakantie. Men zei, geen schaduw op camping, rustigere vakantie, blabla enz. (veel smoesjes dus)

14 juli was het zover. Vrouwtje op van de zenuwen, maar ja, jullie weten (of sommigen dan), dat ik nogal zr enthousiast kan zijn. Qua aandacht vragen (bijten in nek) en ik blijf bezig. Rusten wat is dat.


Nou, dat hebben ze geweten in het pension. Men vond mij een matige eter. Vreet thuis de bak zo leeg, dus hoezo matig. Snel afgeleid dus. Zodra een van de buurhonden begon met blaffen of ander geluid, wilde ik natuurlijk weten hoe en wat. Waar zou ik het toch van hebben????? Werden de brokken nat van drinkwater, werd het 1 vieze massa, brokken weggooien en kreeg weer nieuwe. Ze vonden me wel een knuffelbeer. Na 3 dagen daar te zijn, was het ijs gebroken. Konden ze alles met me doen. 3 Weken vakantie en spelen....weinig slapen dus.

4 augustus werd ik weer opgehaald. Pffff, dachten ze me daar een plezier mee te doen. Even snuffelen en wilde weer spelen met mijn vriendjes. Sprong zowat op schoot bij de eigenaresse van pension. Was even helemaal gek en op zoek naar kameraden.

Nix ervan, naar huis. Direct tuinslang op me en shampoo: WELKOM!!!
Daarna KO. Ben de hele week uit mijn doen geweest, kon niet meer blaffen. Heb, vermoed ik, toch te weinig slaap gehad.

Was wel weer welkom,een volgende keer. Gelukkig, playtime.

Groetjes Rodan

Met dank aan: Rodan en zijn baasjes Peter, Loraine, Daisy en Fabinne
Datum: 25-08-2012