25-08-2012    

Hallo lieve Xero,

Ik Pay Go wil jou even mijn verhaaltje vertellen. Een poosje geleden mocht ik alleen mee met het vrouwtje. Ik dacht zo dat is super wij gaan samen stappen. Wij moesten een heel eind rijden.

En kwamen aan in het plaatsje Oud Gastel. Eerst moest ik nog even plassen voordat wij naar een huis toeliepen.Bij het hek van de tuin hoorde ik allemaal hondjes blaffen. Pff dacht ik wat gaan wij hier nu weer doen. Er kwam een hele aardige mevrouw die deed het hek van het slot. Daar stond ik ineens tussen allemaal vreemde hondjes. Wel hele lieve hondjes. Mijn vrouwtje ging eert met mevrouw Erica een hele tijd koffie drinken. Dus had ik rustig de tijd om kennis te maken met haar hondjes. Daarna moest ik mee naar een tuinhuisje en wat denk je werd ik in bad een groot bad  gezet.

 Ik dacht bij mij zelf heb ik dat. Maarrrrrrrrr.....................................

die dag kreeg ik wel een hele grote verwendag en ........

mevrouw Erica heeft mij heel mooi gemaakt.


Het was eigenlijk best gezellig en mijn vrouwtje heeft beloofd dat ik weer een keertje naar haar toe mag. Maar nu wil mijn vriendinnetje Cunwa ook. Dus nu maar afwachten wie er de volgende keer mee mag.

Lieve Xero ik hoop dat je mijn verhaaltje leuk vond.

Een hele dikke lebber van mij Pay Go
 

Hoi Pay-Go,
Wauw mann, dat is nog eens een verwendag,. Je ziet er ook weer supermooi uit!!

Ik ben eigenlijk ook wel weer eens aan zo verwendagje toe, zal mijn vrouwtje maar weer eens lief aankijken hihihi. Bedankt voor je verhaal Pay-go vond het erg leuk.

Ferme poot  en een lebber terug

 Xero
 

Met dank aan: Pay-Go en zijn vrouwtje Corry
Datum: 25-08-2012