12-08-2012    

Hallo Xero
Je vroeg om vakantie verhalen, nou wij bouvier Olaf en kruising labrador Jordy zijn wel in Nederland gebleven en hebben heerlijk vakantie gehad in de omstreken van de Drenthe.
De baasjes Ron en Thea namen ons mee op heerlijke wandeltochten en heel soms kwamen wij dan ook wel eens een schaapherder tegen met ik weet niet hoeveel schapen. Ja daar hadden wij die border collie’s wel even willen helpen de schapen op te drijven. Het gekke was dat DAT nou net niet mocht van de baas, raar hoor want wij zijn in goede conditie en zo bereid daarin een helpende poot uit te steken.

Baas Ron besloot een andere weg in te gaan, en ja daar liep een sloot langs, Jordy kon zich niet meer in houden en sprong gelijk te water, ach ja dat is de labrador in hem natuurlijk. Ikzelf houd meer van droge poten en blijf dan ook langs de kant staan tot mijn vriend Jordy weer het water uitkomt, duurt soms wel even maar dan ga ik er rustig bij liggen. Baas Ron probeert nog wel eens mij in het water te krijgen en gooit dan mijn tennisbal de sloot in… ja zeg ben niet gek, mij niet gezien daar springt de baas zelf maar achteraan! Ik krijg altijd wel hulp van Jordy die weet hoe gek ik ben op die tennisbal (maar niet op water!!) dus springt hij voor mij het water in om de tennisbal te gaan halen.

Ons vrouwtjesbaas Thea maakt thuis in de avond ons eten klaar en dan gaan we met zijn drietjes lekker op de bank wachten totdat GTST op de tv komt. Baas Ron kijkt dit niet en stippelde dan de wandelroute voor de volgende dag uit.

Xero wij houden je site in de gaten en als we nog meer leuke dingen beleven hoor je nog wel wat van ons.

Groetjes en een ferme poot van ons

Olaf en Jordy

Met dank aan: Olaf en Jordy en hun baasjes Ron en Thea
Datum: 12-08-2012