09-07-2012    

Hoi allemaal,
Een tijdje geleden zochten deze twee stoere kanjers een baasje, het goede nieuws is dat ze dat ook daadwerkelijk gevonden hebben.... Vetcool gaaf he!! KinYoubi en Max heel veel plezier en geluk bij jullie nieuwe baasjes. Lees hier onder het verhaal hoe deze kanjers hun baasje gevonden hebben.

XXX Xero
 

Kin Youbi is op 19 juli verhuisd naar een gepensioneerde KNPV-meneer die met zijn vroegere bouviers het politiecertificaat 1 binnenhaalde. Gepensioneerd wil hij wat rustiger aan doen en gaat samen met Kinny, zoals hij nu heet, IPO doen. Bij de BouvierDressuurGroep waar het baasje bekend is, en waar men Kin Youbi ook kent omdat hij daar vroeger met zijn vorige baasje trainde. Mooi he ...

Max is op zondag 22 juli verhuisd naar zijn nieuwe baasjes. Daar heeft hij, naast een heel welkom thuis, een heuse baan. Leuk voor die vent, hij wil graag waken en beschermen en bij zijn vorige baasjes was dat nou juist niet de bedoeling. Nu mag hij! Stoer als de jongen is, heeft hij wel de eerste nacht zitten huilen. Jawel. De nieuwe baas vroeg ons om tips en die hebben we gegeven. Toen we hem aan de telefoon hadden zei hij "Ik zit nu op de trekker en raad eens wie er naast me zit? Max!". Hahahha, komt wel goed met die mannen!

Met vriendelijke groet,

BouvierBemiddeling

Ylona


De eerste oproep voor deze kanjers 

KIN YOUBI
WERKLIJN - GEEN FAMILIEHOND!Kin Youbi,
is een 5 jarige Reu uit de werklijn Bekend met speurwerk, moet wel weer opgefrist worden.

Voor deze prachtige bouvier zoeken wij een  zeer ervaren baas die met hem wil werken.

Kin Youbi is energiek, werklustug en baasgericht!

Provincie Zeeland
 

 

 


MAX
Max is een 4 jarige dominante, waakse, beschermende maar ook agsoluut loyale en trouwe bouvier zoekt de jkuiste baas, voor wie hij de beste vriend zal zijn!

Met dank aan: Ylona van Bouvierbemiddeling
Website: bouvierbemiddeling.nl
Datum: 09-07-2012