01-07-2012    

Hallo Xero

Ik zag op jou site dat ik een verhaaltje in kon sturen, nou omdat ik mijn verhaal ook wel eens kwijt wil dacht ik kom Rinus zet je pootjes eens aan het werk.
 

Vakantietijd,
Mijn baasjes gaan altijd op vakantie naar het buitenland, zenuwachtig pakken ze dan de koffers in en elke keer als ze langs me lopen krijg ik vele knoeffies (in jou taal knuffels) Nou Xero dan weet ik al hoe laat het is, dat betekent voor mij OMAKNUFFELTIJD voor een paar weekjes.

Mijn baasje schrijft dan altijd even een briefje voor oma welke medicijntjes ik per dag moet hebben, de hoeveelheid eten die ik krijg en wanneer ik uitgelaten moet worden. En dat ik niet op de bank of op de stoel mag liggen slapen (tja ik heb mijn eigen kleed wordt dan gezegd!) Wat mijn baasje niet begrijpt is (op uitzondering van de medicijntjes dan) Oma en ik zelf wel even uitmaken hoe we alles regelen, daar hebben wij de baasjes niet voor nodig , zoals je nu misschien wel begrijpt, logeer ik dus elke vakantie van mijn baasje bij oma.

Oma en ik laten het gelaten over ons komen en knikken jazekers en natuurlijk doen we dat, nee hij krijgt niets extra’s (ja stel je voor dan wordt ik te dik!!) en blij dat oma en ik geluisterd hebben vertrekken ze na nog enige knoeffies aan mij kant, naar het vliegveld .

Zodra ze weg zijn kruip ik heerlijk naast oma op de bank en knoeffelen we wat af, maken samen een heerlijk rondje door het park, waar ik dan nog wel eens een beetje doof ben als ik met andere honden speel, dit is expres omdat ik , als ik dan naar oma toe loop een heerlijk koekje krijg.

Na het wandelen ga ik heerlijk bij oma in de tuin liggen en wacht to het tijd is om te eten. Ja dit is mijn vakantie Xero . Ik slaap samen met oma op de bank, lig heerlijk in de tuin op het gras naast oma haar stoel, wordt heerlijk verwend met koekjes en bijtkluifjes. En in de avond na het eten vallen oma en ik lekker in slaap en sttttt jaja samen op de bank !! Zo gaat dat door totdat mijn baasjes weer terug zijn. Oma en ik genieten samen en vieren zo vakantie.

Ik weet dat ik weer in het gereel moet als de baasjes terug zijn, ook daar zit ik niet mee al is het wel heerlijk om 2 weekjes eens lekker dingen te doen die je thuis niet mag (en dat samen met mijn lieve oppas oma)

Ik heb in jou dagboek gelezen dat je altijd met je baasjes mee mag naar de bergen in Oostenrijk, dat lijkt me echt geweldig hoor Xero, maar helaas kan ik dat niet meer omdat ik al een dagje ouder ben.

Dag Xero dit was dan mijn vakantieverhaal dikke knoeffies van mij

Rinus
 

Hoi Rinus,
Je foto was een beetje klein voor de kopfoto, als ik hem uitrekte dan werd je heel wazig eneuhh dat is zonde dus heb ik ons maar samen op de kopfoto neergezet!

Jij  ook weer een superfijne vakantie bij je oma en geniet er maar lekker van!!

Groetjes Xero

Met dank aan: Rinus en zijn vrouwtje Carla
Datum: 01-07-2012