01-07-2012    

Hallo Xero,
Bedankt voor je aanmoediging en de mooie foto, wat ben jij toch een knappe kerel.


 Ik kreeg overigens amper de tijd om je post te lezen, want voor ik het wist ......


had Babs hem al uit mijn poten gegrist en boven haar sofa hangen om ....


vervolgens heerlijk over je te dromen.


Ja Xero je weet hoe vrouwen zijn hè, als ze niet gelijk alle aandacht van je krijgen lopen ze te mokken, van ons mannendingen begrijpen ze echt niks. Ze is erg lief hoor, maar wel een beetje jaloers.

Dan de show, Xero ik wil niet opscheppen ,maar er waren meerdere gegadigden die me wilden showen. Ja wie wil er nu niet zo’n stoere bink voor brengen, ik had het Corry beloofd en ben een man die zich aan zijn woord houdt. Ze heeft de honneurs goed waargenomen van tante Loessie ,ik heb me keurig gedragen en heb haar niet door de ring heen gesleurd.
Heb ook nog een high five uitgedeeld naar de keurmeester ,maar dat kon hij geloof ik niet waarderen. Als dank schreef hij op het rapport ( dat er verder prima uitzag ) dat ik vlot en soepel liep , maar dat ik wat meer temperament mag hebben. Je begrijpt natuurlijk wel dat het woord temperament voor heel veel hilariteit zorgde buiten de ring en in huize Zavage .

Na de show heb ik erg genoten, ik had ineens een wildvreemde meid om mijn nek hangen maar ze mocht er wel wezen ,ik zou daar nog wel eens een kluifje mee willen eten.

Verder hadden de Bouviersupporters een slurf uitgerold waar ik naar hartenlust doorheen kon racen. Ik ben toch meer een doeboef, dat showen hoeft voor mij niet zo. Ik ga me nu meer richten op mijn sportcarrière, daar liggen mijn kansen en jullie zullen nog vast veel van me horen.

Cobus

Met dank aan: Cobus en zijn vrouwtje Hanneke
Website: www.zavage.nl
Datum: 01-07-2012