10-06-2012    

Hallo Loes,Ruben en Xero

Dit is banjer, en zoals je kan zien doet hij zijn naam eer aan. Een tijdje geleden zat ik wat te surfen toen ik opeens de site van Xero tegen kwam. En toen ik de foto’s zat te bekijken en jou foto zag, dacht ik die vrouw ken ik, dat is Loes!! Leuk om je weer eens te zien(al is het op de foto!) Loes mijn complimenten over je mooie site over Xero, zulke leuke verhalen en informatie echt onwijs leuk en informatief!

Ik heb jou ontmoet op de bouvierdag in Heteren, en daar hebben wij gezellig staan praten over, hoe kan het anders “bouviers” . Vol enthousiasme vertelde je over je hond Boris en al heel gauw raakte we in gesprek over mijn bouvier die heel erg ziek was. Ik heb toen nog een kaartje van jou gekregen toen Max overleden was. Misschien weet je niet meer wie ik ben, maar dat geeft niet. Mijn naam is Yvon en toen Max overleden was hebben wij 1 jaar zonder hond geweest, maar het huis was leeg en  zonder Max een groot gemis, ik miste een maatje.

Bij het asiel in de buurt hebben we toen een wat ouder hondje Gonny een nieuwe start gegeven. Een schatje van een kruising. En toen ik na  enkele jaren  (met de zolder opruimen)wat foto’s van Max tegen kwam, hebben mijn man ik ik besloten dat zodra ons lieve oudje Gonny er niet meer zou zijn wij toch weer voor een bouvier zouden gaan.

Nou dit is hem dan. Banjer is zijn naam en die naam maakt hij waar. Het is een ondeugd met een gouden hart en weet je zo aan te kijken dat je hem alles vergeeft wat hij uit steekt. Heel graag haalt hij de krant uit de brievenbus, alleen je moet er wel heel snel bij zijn anders heb je hem in duizend stukjes en ja dat leest zo moeilijk haha! We wonen dichtbij een bos en daar zit een "soort van" hondenstrandje bij. Banjer graaft graag grote, vooral grote kuilen, zwemt graag achter eendjes aan, is wel eens een beetje hardhorend als je zegt dat hij bij je moet komen, maar bovenal heel lief. Wij genieten van zijn malle fratsen en ach er moet WAT in zitten he!

Ik wens je nog heel veel plezier met je prachtige bouvier Xero en met je mooie website. Ik zie je gezicht nog voor me stralend als je over je bouvier praatte. Die liefde voor de bouvier zie ik ook terug in je website. Ga zo door, wij (mijn man en ik) genieten elke week van de nieuwe items, grappige neuzen foto's  en de verhalen, eigenlijk van alles.

Groetjes Yvon, Klaas en Banjer

Met dank aan: Yvonne, Klaas en Banjer
Datum: 10-06-2012