27-05-2012    

Goedenavond, mevr Loes,

Ze hebben mij gevraagd om een verhaaltje te schrijven,dus ik tegen mijn vrouwtje je moet me wel even helpen hahaha. Dat wilde mijn vrouwtje wel.

 

Afgelopen zondag zijn we wezen wandelen in Posterholt.
We waren uitgenodigd door Ruud en Josien,die hebben ook twee boevedames Thalys en Tatoo. Het was heel warm die dag maar ik had er wel zin in. Daar aangekomen waren Loraine ,Peter en stuiterbal Rodan ook daar gezellig. En Marie Jose en Sam met Sangha ook heel gezellig. Er was nog een lieve mevrouw daar met haar zoon en boef maar ben even de naam kwijt,neem me niet kwalijk ben ook al een dame van bijna 8 jaar.

We begonnen al vlug met het wandelen, lekker het bos in.

Het was super leuk alleen durfde ik niet de sloten in want het was erg stijl. Maar gelukkig kwamen een grote plas water tegen en ikke direct erin,en toen ik eruit kwam had ik mooie kousjes aan zei mijn vrouwtje.

Gelukkig hadden een paar vrouwtjes wel aan het foto toestel gedacht mijn vrouwtje dus niet.
Het was heerlijk om met de boefjes vriendjes en vriendinnetjes te wandelen. Na een tussenstop meneer Ruud en Mevr.Josien hadden lekker voor fris en koffie gezorgd en natuurlijk een lekker koekie erbij.Toen ging de wandeling weer verder weer even aan de kant want toen kwamen er een paar paarden aan en toen moesten wij stoere boeffies even het water in hahaha.

Toen zijn we op ons dooie gemak weer richting huis gelopen,al met al hebben we toch drie uurtjes gelopen. Thuis bij Men.Ruud en Mevr Josien lekker koffie en vla gegeten en gedronken en voor Mevr.Loraine was er rose. Was al met al een super gezellige middag en super verzorgd door men. Ruud en mevr. Josien. Bedankt ervoor. Ik mocht van Mevr.Loraine een paar fotos plukken dus bij deze zal ik ze toevoegen.

Bedankt mevr.Loes dat u dit wilde lezen en geef Xero een dikke knuffel van me. Knuf van Roxy en haar vrouwtje en van alle mensen die mee hebben gewandeld met hun boeffies.......
 

Hoi Roxy

Een hele dikke knuffel terug en superbedankt voor het leuke verhaal en fijn dat mevr Loraine haar fototoestel mee had he, anders hadden wij jou sokjes nooit kunnen bewonderen!!!

Groetjes Loes ennnnnn voor allemaal hele dikke dankjewelknuffels van Xero xxxx
 

Met dank aan: Roxy, haar vrouwtje Anita, en mevr Loraine voor de foto's.
Datum: 27-05-2012