01-04-2012    

Onze hond Fleur

Fleurtje is geboren op den Koewacht, in een nestje van 8 pups, Na ongeveer 8 weken gingen we Fleur ophalen (Januari 2010) en nu is zij al 2 jaar bij ons.

Wij zijn Fleur via het onternet op het spoor gekomen, omdat onze vorige hond (een bordercollie) was overleden en we graag een andere hond wilde hebben. En eens een ander ras dan een bordercollie.


Dus toen wij Fleur na 8 weekjes gingen ophalen, hebben wij tot het eerste jaar veel gewandeld met Fleur, na 1 jaar zijn wij begonnen met fietsen met de haar. On het begin was dit moeilijk want ze was dit nog niet gewend, maar na eneige maanden ging het alsmaar beter en gaat ze  iedere dag met haar baasje een rondje doen via de Graafsjansdijk zo richting kanaal (daar mag ze los, onderweg vindt ze van alles zoals: stokken, tasjes en nog grotere stokken die ze dan vrolijk in haar bekkie mee neemt naar huis ) en dan via de kapittelstraat  naar huis. Ze komt veel bekende vriendjes en vriendinnetjes tegen onderweg waar ze heerlijk mee speelt. Fleur is een lieve aantrekkelijke hond, en we hopen  nog lang plezier van haar te hebben.
Fleurtje aan het woord.
Soms loop ik ook lekker door de plassen, dat vindt ik zo heerlijk! En ook heb ik geleerd om de krant te gaan halen en naar binnen te brengen. Verder speel ik graag buiten en kan ook soms wel een beetje lui zijn en lig dan graag op min kussen te slapen, maar stiekum snurk ik  ook wel eens een beetje.


Met dank aan: Fleurtje en haar Baasje
Datum: 01-04-2012