25-03-2012    

Hoi ik ben Casanova 
En er is aan mij gevraagd of ik een verhaaltje wilde schrijven over de Alphatest. Die heb ik,  Cassie in 2009 gedaan in Woerden.

Wij moesten er ‘s morgens al heel vroeg in Woerden wezen, er waren wel een paar honden voor mij, en moesten wel bij dat veld wegblijven. Eerst werd ik aan een lange riem vastgemaakt en werd er gekeken of mijn chip wel goed was. Dat klopte gelukkig.

Toen werd er even met mij geknuffeld dat vond ik wel heel lekker. Ik dacht als dat zo gaat dan is het wel leuk. Het rare was ze mochten niets tegen mij zeggen. Dat was wel een beetje stil. Ze hadden een groot laken aan een stok gehangen en dat werd heen en weer gehaald. Het leek wel een spook, daar schrik ik niet van hoor! Daarna kwam er een raar houten beest uit een hok vandaan, ze noemde het een kat. Er zat ook een meneer met een grote ballon daar was ik gelukkig ook niet bang voor. Ook zat er iemand in een stoel met een grote paraplu die ze op zette terwijl het droog weer was. Toen werd ik vastgezet en stond ik alleen met allemaal vreemde mensen, die kwamen met een bel en een ratel langs mij. Ik weet echt niet wat ze daar mee bedoelde.


Ook kwam er een hond en een pop op rolletjes langs mij.
 

Dat was zeker om te kijken of ik niet uit zou vallen. Nou dat heb ik natuurlijk niet gedaan.
Nadat ik een hele poos alleen had gestaan met al die vreemde lui werd ik weer opgehaald. En moest ik wachten op de uitslag. Nou gelukkig ik was geslaagd en hoefde de test niet meer over te doen.

Het was toch weer best gezellig om er een dagje alleen met mijn vrouwtjes er op uit te gaan.


Een dikke lebber van mij, Casanova

Met dank aan: Casanova en zijn vrouwtje Corry
Datum: 25-03-2012