19-02-2012    

JIPPIEEEEE Dakota euhhh HANNES heeft een nieuw baasje!!

Wij wensen Hannes en zijn baasje heel veel plezier met elkaar. Mevr Ylona een hele dikke knuffel van mij omdat u ons hondjes zo goed helpt om een nieuw baasje te zoeken!!

xxxx Xero

Hieronder kunt  u lezen hoe het gaat met Hannes (Dakota)Deze brief kregen wij op 10 maart toe gestuurd....


 

De eerste brief die wij kregen van Ylona over Dakota, wat waren wij blij voor deze kanjer!


Op 19 Februari 2012
plaatste Dakota een oproepje voor een warm mandje

Hoi allemaal,

Ik ben bouvierreu Dakota, een lieve grote knuffelbeer, geboren in 2004. Ik heb altijd bij mijn baasje gewoond, maar omwille van medische redenen, kon hij niet meer voor mij zorgen.
Nu ben ik op zoek naar een nieuwe thuis, een warm gezin, dat het ziet zitten om mij erbij te nemen. Ik ben het gewoon om in huis te leven, ben zindelijk en bijt ook niets stuk. In mijn huidige opvanggezin woon ik samen met nog een andere hond en dit gaat heel goed.

Ik doe ook mijn best om heel goed te luisteren, ik ken de commando’s zit, liggen en pootje geven al. Naar foei en nee luister ik ook. Je moet mij gewoon duidelijk laten weten wat je van mij verwacht en dan luister ik heel flink. Bij mijn vorige baasje kwamen regelmatig kleine kinderen over de vloer en dit vond ik heel fijn. Natuurlijk is hier wel toezicht bij nodig, omdat ik best een grote hond ben en wel eens iemand zou kunnen omlopen. Ik ga graag wandelen en ook dit is geen probleem. Ik trek niet aan de lijn, volg goed en geniet van de wandeling. Wanneer mijn huidige baasjes gaan werken, wacht ik braaf tot ze terug zijn. Hopelijk is er iemand die mij wil adopteren. Ondanks mijn leeftijd ben ik nog vrij actief en ik ben op zoek naar een nieuw warm nestje!

Nog even een paar weetjes over mij op een rijtje:
Ik ben een reutje, gevaccineerd en gechipt. Ik heb een normale grootte voor een bouvier, kan met andere honden en kinderen, maar of ik ook met katten kan weet ik eigenlik niet. Ik ben keurig zindelijk, kan mee in de auto en kan nog alleen thuis blijven ook!

Eigenlijk ben ik wel een heel nette bouvier .... En oh ja, ik ben op dit moment in opvang in de buurt van Hasselt, BelgiŽ. Vanaf Eindhoven ongeveer een uurtje rijden dus best te doen!

Wil je meer over mij weten? Neem dan even contact op met de mensen die mij in opvang hebben. Zij verheugen zich op uw telefoontje!


VZW Helping Dogs

Beulk 122
2275 Wechelderzande - BelgiŽ

helping_dogs@hotmail.com

Ingrid: 00.32.470/ 803 495

 


Met dank aan: Ylona
Website: www.bouvierbemiddeling.nl
Datum: 19-02-2012