15-01-2012    

Hallo allemaal,
 
Mijn naam is Bobby en ik woon samen met Yassar en Lisa bij Koos en Ina.
 
Ik woonde bij mensen, waar ik altijd in de schuur moest liggen en die vroegen aan Koos, mijn baasje dus, of ik niet bij hun kon komen wonen, want zij wilden mij niet meer.
 
Gelukkig mocht ik daar komen wonen en hoef ik nooit meer in de schuur te liggen, nee hoor, ik lig gewoon in de kamer, ook 's nachts, samen met Yassar en Lisa.
 
Ik ben een vrolijk hondje zeggen mijn baasjes en nooit vervelend, nee echt nooit vervelend. Ik wacht altijd rustig mijn beurt af, als er iets te halen valt, alleen moet er dan niemand aankomen, want dan verdedig ik mijn lekkers wel hoor, hahahahaha. Mijn vrouwtje verzorgt
ons altijd en die geeft eerst mij wat, dan Lisa en dan Yassar, de volgorde van wanneer wij hier zijn komen wonen.
 
Ik mag ook altijd op de bank liggen, alleen kost mij dit nu wel meer moeite om erop te komen, want ik ben naar schatting 11 jaar. Ik ben in ieder geval al 9 jaar bij mijn baasjes, die erg gek met mij zijn.
 
Ik was er eerder dan Yassar en ik mocht aangeven, of ik het wel leuk vond als Yassar erbij kwam, nou de eerste keer wandelen met Yassar erbij heb ik even duidelijk gemaakt, dat ik er eerst was en even gesnauwd naar Yassar en toen was het klaar en we zijn de beste vriendjes geworden. We liggen heerlijk dicht bij elkaar en doen alles samen, dit tot grote vreugde van onze baasjes. 
Helaas ben ik niet zo’n waterrat als Yassar en ga alleen even met mijn pootjes in het water en dan gauw er weer uit hoor, brrrr mij veel te koud. In de regen lopen vind ik ook niks en onder de douche is ook niet aan mij besteed, maar ja soms moet dat natuurlijk wel.
 
Ik blaf alleen als er aangeklopt wordt, dus even duidelijk maken, dat er iemand bij de deur is, moet toch ook?
 
Ik hoop echt en ik weet zeker mijn baasjes ook, dat ik nog heel wat jaartjes bij ze mag wonen, samen met Lisa en Yassar.
 
Een poot en een lebber van Bobby.Met dank aan: Bobby en zijn Baasjes Wilma en Koos
Datum: 15-01-2012