18-12-2011    

Hoi iedereen,

Ik ben Snuffie je weet wel het kleine zusje van Gizmo. Er valt weer wat te vertellen want ik ben namelijk gestelliseerd. En het was maar eng hoor zo operatie voor de eerste keer. Op dinsdagavond kreeg ik ineens geen drinken en geen eten meer ik dacht wat heb ik nu weer verkeerd gedaan,maar me vrouwtje mompelde morgen wordt je geopereerd en als ik je nu nog eten geef wordt je ziek en dat vindt je vast niet leuk. Ik vondt het best eng, want het woord geopereerd snapte ik niet helemaal, en geloof me de nacht duurde echt lang.

De volgende ochtend wachtte ik me vrouwtje op en begroette haar vriendelijk met de hoop dat ik toch nog een klein beetje eten zou krijgen maar niets was minder waar me bakje bleef leeg. Om 9.45 stond ineens onze buuf voor de deur ik dacht ja dat wordt wandelen............

maar ook dat was ook niet waar, onze buuf kwam voor wat anders ze kwam mij halen samen met mijn vrouwtje gingen we naar Sas van Gent.

En toen, ja jullie konden het wel raden daar stond de dokter en moest ik gelijk op de weegschaal jeetje 3,8 kilo dat is veel. Me vrouwtje pakte me op en bracht me naar een kamer waar de dokter ook naar toe kwam.

De dokter zei tegen me vrouwtje dat ik 2 prikjes zou krijgen eentje voor de pijn dat is raar want ik had geen pijn ik snapte er niets van. En het andere prikje daar kreeg ik zo slaap van dat ik helaas van af dat moment niets meer weet.

Op een gegeven moment werd ik wakker en ik voelde me zo duf en slecht ik probeerde op te staan maar zakte weer door mijn pootjes. Ik heb nog tot de middag geslapen en had pijn in mijn buikje. Dus dat bedoelde vrouwtje hier mee je weet wel dat moeilijke woord.

Toen ik goed wakker was zei de dokter dat ik terug naar huis mocht. Binnen enkele minuten was mijn vrouwtje er en raad eens wie er ook was de buuf. Ik was blij ze te zien en dat ik naar huis mocht. Thuis werd ik vriendelijke opgewacht door mijn maatje Gizmo, hij snuffelde aan mij en heeft me verder heel de dag met rust gelaten ik heb geslapen als een roos wel met wat pijn maar het was te doen.

Ik ben nu weer de oude en ik wil even tegen alle reutjes van nederland zeggen dat ik niet meer
beschikbaar ben voor voortplanting hahahahaha

Groetjes en een pootje van Snuffie en tot de volgende keer


 

Met dank aan: Snuffie en haar vrouwtjes Ilse en Tasha
Datum: 18-12-2011