20-11-2011    

Hoi Xero

Ik Bora ik ben een bouvierteefje 6 maandjes oud, en toen mijn vrouwtje jou site zag op het internet zei ze tegen me je moet een verhaaltje schrijven dan stuur ik het voor jou naar Xero toe. Xero wat ben jij al een mooie grote boef en eerlijk gezegd is ik best wel een beetje verliefd op jou. Maar vrouwtje zegt dat ik eerst nog eventjes groter moet groeien voordat ik aan de mannen mag gaan denken… ja wat ze daar nu mee bedoelt snap ik niet hoor…wil gewoon graag een keertje met jou spelen en ravotten!
Ik woon in BelgiŽ en mijn baasjes hebben een hele grote tuin waar ik heel fijn in spelen kan.
Ook ga ik naar een soort klasje waar ik leer hoe ik me netjes kan gedragen als ik andere honden zie, dat is nog wel eens moeilijk want ja met zoveel vriendjes tegelijk wil toch echt alleen nog maar aan lekker spelen en ravotten. Maar goed als we ons best om te luisteren he, dan mogen we na de les met zijn a11en even los gaan.
Ik slaap op een heel mooi kleed en daar ben ik dan ook fier op, ook heb ik een draadkooi ze nomen dat ook wel een bench geloof ik, ook dat is geen probleem, ik loop daar zo in en doe heerlijk een slaapje in en als ik iets te kauwen als een kluifje neem ik die ook vaak mee in de bench zodat mijn mooie kleedje niet al te vies wordt.
Ik heb een heel fijn leventje en mijn baasjes houden veel van mij. dag Xero misschien stuur ik jou nog wel eens een verhaaltje toe.

Groetjes en pootje

Bora

Met dank aan: Bora en haar vrouwtje
Datum: 20-11-2011