30-10-2011    

Hey daar,
De meeste kennen mij vast al wel! Voor de gene die mij niet kennen, zal ik me even voorstellen.

Aangenaam, ik ben Rooie Tess van het Boeffie's home, inderdaad de enigste rooie tussen al die boeven. Ik ben met 12 weken overgekomen uit Canadaland, en voel me hier helemaal thuis. Ik ben lief, grappig, sociaal- welke andere hond is nou niet leuk-? krijg graag aandacht en in ruil daarvoor let ik er goed op of er vreemde mensen binnen willen komen,ik luister als de beste en ik lig vooral graag op schoot, vooral nu, want... ik krijg baby's! Ja het is echt waar! Samen met Fritsie, een keileuke witte labradoodle man!


wat een knappert he?

Een paar weken terug hebben ze in mijn buik gekeken of er iets in zat.. het ging me toch tekeer joh!  Over 2 weken precies verwachten we ze, en wees nou is eerlijk.. ze kunnen haast niet anders dan super leuk worden! De werpkist, degene waar ik altijd in lig als andere hier baby's krijgen, zetten ze over een paar dagen neer, dus kan ik helemaaal gaan relaxen. Al ligt de bank ook aardig hoor.. alleen een beetje vervelend dat ze nu ELKE AVOND aan mijn buik zitten te voelen.. alsof ik ze nog niet genoeg voel trappelen.

Mijn dag bestaat nu uit eten, wandelen en slapen.. Die mensen hier snappen het alleen niet helemaal, ik heb een aantal baby's in mijn buik, en die moeten groeien.. hoe groeit een baby? Juist van eten en van slapen.. Ik krijg hier dus maar 3 keer per dag eten, met puppyvoer met vlees, een eitje, of pens, das harstikke fijn maar ze hebben toch echt meer nodig hoor..
Dus zorg ik zelf voor een homp kaas, macaroni uit het vogelhuisje, broodjes van het aanrecht, tja.. moeten ze ons maar meer geven..

Het is weer tijd voor ons schoonheidsslaapje, dus ik stop er even mee.. Zodra onze kanjers geboren zijn laat ik het jullie zeker weten!! Oh en voor de nieuwsgierige... ze hebben speciaal voor mij, en onze baby's een web-log aangemaakt! www.puppenvantess.punt.nl  daar komen ook alle nieuwtjes op te staan.

Liefs, Tess

Met dank aan: Tess en haar vrouwtje Mirjam
Website: www.puppenvantess.punt.nl
Datum: 30-10-2011