02-10-2011    

Hallo Xero,
Wij ( mijn zusje ) en ikkie willen ons graag aan jou voorstellen. Ikke Diva oftewel : Jade Thaisa van de Boefjespolder, en mijn zusje heet Dewi: Jody Thaisa van de Boefjes polder.
Onze baasjes Eric en Erica Moerman, hebben jou baasjes ontmoet op de show in de Ahoyhal
in Rotterdam. Daar vertelde jou baasje van jou boevensite! Onze baasjes bij thuis komst meteen op jou site kijken en ze vinden het geweldig. Erica keek naar ons ( ohoh ) en ja hoor, wij moeten meteen op de foto! Dus willen zij ons aan jou en je baasjes voorstellen, misschien komen wij dan ook op jou site. Ikke dus, ben een boef van 17 mnd oud, en mijn mama is Thaisa Bayla van de Boefjespolder en mijn papa is Horatio van de Dambaern Hoeve. Mijn baasjes vonden het best wel zielig voor mij ( achhhh ) dat ik als boef alleen in het mensen gezin was. En toen mijn mama en papa het besluit hadden genomen om nog meer kindjes te willen , kwamen mijn baasjes op het idee ( jehhh ) om mij een zusje te geven.
Nou pfff dat duurde best wel lang, maar op 4 April 2011 werd mijn zusje Dewi geboren. Ieder week wel acht weken lang, gingen mijn baasjes bij mijn zusje kijken. Alleen ik mocht niet mee ( jammer hoor ). Maar na acht weken , kwam de grote dag...daar was ze dan! Nou het was even een grote teleurstelling.....toen Dewi mij zag ging ze heel hard gillen. Ze was bang voor mij. Ik ben een beetje verdrietig gaan liggen wachten ( wanneer is ze niet meer bang voor mij ) Nou Xero na twee dagen, vond Dewi het toch wel leuk, ze kwam bij mij liggen en ik kreeg heel veel kusjes van haar. Nu is Dewi 5 maanden en spelen wij best wel veel met elkaar, en bang voor mij..... mooi niet ...gelukkig. Nu zijn wij vier poten op één buik. En ik, ik ben hartstikke blij met mijn kleine grote zus. Eind al goed.

Dikke kuzz van Diva en mijn kleine grote zus.Met dank aan: Diva en Dewi en hun baasjes Eric en Erica
Datum: 02-10-2011