16-02-2014    

De Road refresher
Omdat Cobus nogal een watersportliefhebber is beoefende hij zijn hobby steeds vaker binnenshuis uit Hij nam met zijn kop een duik in de drinkbak om vervolgens al druppelend richting de huiskamer te lopen ,iets waar ik minder blij mee was ,want binnen mum van tijd had ik een waterballet in huis.
En Babs vond zo’n hele natte kop schijnbaar ook leuker dan alleen een nat sikje, dus zij deed ook gezellig mee. En een natte baard zit bij nader inzien toch niet zo lekker, dus er werd naar hartenlust met de koppen geschud,waardoor niet alleen het meubilair ,maar ook de muren en zelfs het plafond voorzien werden van spetters.

Ik was al enige tijd op zoek naar een soort anti lekring voor in de drinkbak,maar die hadden ze bij de dierenspeciaalzaken alleen maar in formaatje mini. Bij toeval kreeg ik een nieuwsbrief in mijn postvak en daar stond de road refrescher in ,een drinkbak die op alle vloeren blijft staan en wat belangrijker was er zat een door mij al zo lang gezochte ring omheen die met de drijvende schotel het klotsende water tegenhoudt. Er wordt minder gemorst en de baarden worden minder nat, de emmer met sop blijft ook wat vaker op stal staan,iets waar ik zelf erg blij mee ben.

Het is een ideaal ding en ook gaat hij regelmatig mee als we wat langer in de auto zitten met de honden. Hij kan zo achterin de auto gezet worden en verschuift verder niet van wege de anti slipbodem.

Ook na een wandeling wilden ze nog wel eens te gehaast gaan drinken, ze moeten er nu iets meer moeite voor doen,waardoor ze wat rustiger gaan drinken.
Het is een absolute aanrader .Met dank aan: Hanneke en Cobus
Website: www.zavage.nl
Datum: 16-02-2014