20-01-2013    Misschien heeft u zelf al eens gedacht om iets te gaan doen met uw hond(en), maar is het er nooit van gekomen, omdat u niet weet of u en uw hond(en) het wel leuk vinden.
Om u de mogelijkheid te geven kennis te maken met een hondensport is Stichting Bouviersupporters van plan een dag met zogenaamde snuffelworkshops te gaan houden.
Op deze dag kunt u in een klein groepje van maximaal 6 deelnemers enkele onderdelen uitproberen zonder dat u gelijk vast zit aan een cursus.

 U zou dan in kunnen schrijven op een of meer van de onderstaande workshops.
 
Vul hier de BoeDoeDag Enquette in

klik hier

Wat is er zoal te doen....

· Agility: Bij agility moet een hond een parcours met toestellen zo snel mogelijk foutloos afleggen.
· Apporteersport:

Apporteersport is een vrij nieuwe discipline van de Federatie Hondensport Nederland (FHN). Het is een hondensport waarbij appèl, de wil om voor de baas te werken, doorzettingsvermogen en intelligentie van zowel baas als hond op de proef worden gesteld.

· Dogdance: Dogdance is een hondensport waarbij je met je hond op muziek danst.
· Nose work: Nose Work is zoeken naar bepaalde geur(en) in elke willekeurige omgeving.
· Obedience: Obedience is een wedstrijdsport die oorspronkelijk uit Engeland komt. Het is een vorm van gehoorzaamheidstraining.
· Rally-O: Rally-O is gehoorzaamheid en behendigheid wat bij elkaar is gebracht. Voorop staat dat hond en baas plezier hebben.
· Treibball: Bij Treibball is het uiteindelijk de bedoeling dat de hond 8 grote gymballen
op teken van de baas in een goal drijft
· Tricks: Kan je hond het licht aandoen? Telefoon opnemen? Boek lezen? Omrollen? Zakdoek brengen wanneer je moet niezen? Nee? Dan wordt het tijd voor workshop “Tricks”.

· Zoekhonden:

Het zoekhonden- programma bestaat uit drie onderdelen met verschillende oefeningen.Hoi allemaal
Wij lezen, net als zovele van u denk ik wel het magazine van de bouviersupporters. Daar zag ik dat de bouviersupporters van plan waren een dag te organiseren "de BoeDoeDag" waar je als hond met je baasje(s) heen kan gaan om een leuke workshop te gaan doen met elkaar. Er zat een enquette bij en het doel van deze enquête is te onderzoeken of er genoeg belangstelling is voor zo'n snuffelworkshop - dag en in welke opzet.
Als je de Enquette voor 1 februari 2013 invult, weet het team van de bouviersupporters of er genoeg belangstelling is voor zo gave BoeDoeDagSnuffelworkshop. Dus laten we hem allemaal invullen en er met zijn allen een leuke en leerzame dag van maken.

Groetjes van ons

 Xero en mijn baasjes Loes Ruben
 

MEER INFORMATIE  KUNT U VINDEN OP DE SITE VAN DE BOUVIERSUPPORTERS ONDER AAN DEZE SITE!

Met dank aan: Stichting Bouviersupporters
Website: www.bouviersupporters.nl
Datum: 20-01-2013