09-12-2012    





U doet het meel, havermouth, geraspte kaas en de leverworst allemaal tegelijk in de mengkom, dan elke keer een scheutje bouillon er bij doen totdat het een....

 vaste (niet te natte) deegbal wordt, rol die dan in plastic folie en....

 leg het deeg dan voor 30 minuten in de koelkast. Laat de oven alvast voorwarmen op 150 graden. Na 30 minuten haal je het deeg uit de koelkast en rol het uit met de deegroller tot een plak van een centimeter dikte en snij de figuurtjes er uit die je zelf leuk vindt. Mijn vrouwtje heeft wat kerstfiguurtjes en ook nog wat bouviertjes uit het deeg gesneden..is ff werk maar het staat zo leuk!! Ach ja is ze ff van de straat he hihihi
Zet de uitgesneden koekjes dan in het midden van de voorverwarmde en laat ze zo 120 minuten bakken. Haal ze na de 120 minuutjes uit de over en laat ze koud worden. Dan kan het versieren beginnen en kunnen wij hondjes lekker smullen.

Ik en mijn baasjes kunnen u allemaal hele fijne en gezellige smul euhhh kerstdagen wensen !

XXXX Xero

Datum: 09-12-2012