Ingrediënten:
350 gram tarwebloem
160 gramhavermouth
50 gram geraspte kaas
3 a 4 dl rund/kipbouillon
100 gram in kleine stukjes gesneden leverworst (of ander
vlees)
Benodigdheden:
Bakpapier
Bakblik
Snijplank
Deegroller
Vormpje(s)
Speciale bakschrijfstiften (zijn te koop bij de
supermarkt)
Oventemperatuur 150 graden....Baktijd ongeveer 80
minuutjes
(Je kan van de hoeveelheid van het deeg 2 keer het
bakblik opmaken met koekjes)
We gaan beginnen:

Doe de Tarwebloem, geraspte kaas, de havermouth
en de leverworst in de kom.

 |

Schenk daarna beetje voor beetje de bouillon erbij
totdat je een mooi koekjesdeeg hebt........

Leg op het bakblik het bakpapier, pak een stukje deeg,
rol dit uit tot ongeveer een halve centimeter en snij
daar dan de vormpjes uit.

Nu kunnen de koekjes de voorverwarmde oven in......

Na 70 minuttjes even in de koekjes prikken, zijn ze hard
dat je er niet met je vork in kan prikken dan zijn ze
goed. Nu even af laten koelen en versieren...

Ik heb vier kleurtjes gebruikt, rood, wit, geel en groen.
en toen de schaal opgemaakt....

Veel bak plezier, en wij wensen u allemaal een.....

Oja en mocht u zich afvragen of Xero de koekjes lekker
vond.....

NOU ECHT WEL!!! Xero was zo blij dat de foto 3 keer over
moest hihihi |