11-03-2012    

DOGGIEDOG

Doggydog is een crèche voor honden in Amsterdam en omgeving. Uw hond is de hele dag met ons mee naar een groot omheind speelveld, lekker veilig de hele dag spelen.


Waarom:

Honden zijn van nature gezelschapsdieren en gewend aan het leven in een roedel. Het is dus voor honden niet leuk om de hele dag alleen thuis te zijn. Helaas heeft niet iedereen elke dag genoeg tijd om met zijn hond door te brengen. Daar is DOGGIEDOG de perfecte oplossing voor! Los van de tijd die U misschien niet heeft is het erg goed voor de socialisatie van Uw hond om in een groep te functioneren, door de natuurlijke roedel die bij ons ontstaat zult U al snel merken dat Uw hond tijdens een wandeling met U, andere honden met meer vertrouwen tegemoet gaat, hij heeft immers bij ons geleerd dat andere honden niet eng zijn maar juist leuk!  

Hoe:
Voordat Uw hond voor de eerste keer met ons mee kan, is het de bedoeling dat U langs komt bij ons op het veld, om kennis te maken met ons, het veld, de andere honden, maar vooral om te kijken of Uw hond het wel leuk vind bij ons. U bent welkom voor een intake om 12 uur of 13 uur, bel voor een afspraak tussen 12 en 14 uur 0629530353. 

Er zijn 2 mogelijkheden;
1. DOGGIEDOG komt Uw hond thuis of op het werk ophalen met een "hondenbus", deze zijn voorzien van airco, vastzet haken, dekens en kussens zodat Uw hond prettig wordt vervoerd. Aan het eind van de dag worden ze moe en voldaan weer terug gebracht.
DOGGIEDOG rijdt in Amsterdam en een gedeelte van Amstelveen.  
2. U komt Uw hond zelf tussen 8-10 uur brengen, en zelf tussen 16-18 uur weer ophalen.

Waar:
Uw hond geniet van een enorme omheinde speelveld dichtbij recreatie gebied Spaarnwoude. Zij mag daar de hele dag naar hartelust rennen en spelen onder ons toezicht. Oudere honden en puppy's kunnen rusten in een kennel of in een mand in de verwarmde kantine, en met kleine groepjes gaan wij dagelijks wandelen en zwemmen in het recreatie gebied. We hebben ook een speciaal puppy veld.

Bij extreme kou of regen kunnen de honden binnen bij de kachel zitten of schuilen onder de overkapping.


Extra:
Als Uw hond medicijnen gebruikt, of nog eet tussendoor, is dat geen probleem. Wij doen waar U geen tijd voor heeft! Iedere specifieke wens is bespreekbaar. We werken samen met  een gedragstherapeute en een dierenarts, mocht ons iets op vallen aan het gedrag of de gezondheid van Uw hond dan bespreken we dat met U. We hebben veel persoonlijke aandacht en tijd voor Uw hond, we borstelen, knuffelen, doen spelletjes en geven koekjes, kortom een echte crèche.

Wie:
Uw hond is welkom vanaf 4 maanden, mits hij alle noodzakelijke entingen heeft gehad. De medewerkers van DOGGIEDOG zijn zeer ervaren krachten. We zijn met 9 medewerkers iedere dag zeer intensief bezig met Uw hond. We zijn opgeleid door een gedragtherapeut en hebben een dieren EHBO cursus gedaan. Elke dag rijden er 3 bussen, en zijn er 4 mensen de hele dag aanwezig op het veld. Annie, Carlijn, Corine, Inge, Judith,  Marieke, Marjon, Patries  en Wendy staan voor u klaar!

Met dank aan: Marieke
Website: www.doggiedog.nl
Datum: 11-03-2012